60+ Ontmoetingsgroep

Maandelijkse ontmoetingen voor mensen van 60 jaar en ouder rond uiteenlopende thema’s

donderdag 20 april: De Kloostertuin
Harry Pierik is de vormgever van onze kloostertuin. Hij vertelt over zijn werk en zijn visie, en leidt ons rond langs deze prachtige bomen, planten en bloemen.

donderdag 18 mei: Moeders aan het woord en Fastiv Oekraine
Verhalenvertelster IJt Eikelboom-Dragt kruipt in de rol van moeder van vele heiligen zoals Boeddha, Mohammed en natuurlijk Maria de moeder van Jezus. Na de pauze vertelt Piet Neeft over het nieuwe project van de Dominicanenkerk in Fastiv Oekraïne: Het St.Maartenhuis voor kinderen.

woensdag 14 juni: Afsluitende viering  
Op deze laatste 60+ bijeenkomst van het seizoen hebben we een viering in het koorgedeelte van de kerk. M.m.v. Frans van Oosten en René van Breukelen. Een moment om terug te kijken op het werkjaar en stil te staan bij wat ons bezighoudt.

 kosten: 5 euro per keer