Sprekend Assendorp!

Een mondige, betrokken en sociale burger zijn. Het vraagt veel van ons: een mening hebben, ons profileren, werken, zorgen, keuzes maken. Hoe doen we dit in ons dagelijks leven? Hoe vormen we een mening, maken we keuzes?

Op initiatief van betrokken Assendorpers gaan we vanaf 29 maart, elke laatste woensdagavond van de maand, in gesprek over actuele en morele vragen. Elkaar aan het denken zetten, wakker schudden, bemoedigen en nieuwe perspectieven openen.
Rond de tafel met Assendorpers, liefst veelkleurig wat betreft levensbeschouwing, culturele achtergrond en leeftijd. Het Dominicanenklooster als gastvrij hart van Assendorp is hiervoor de uitgelezen plek. Deelname is gratis, we vragen een kleine bijdrage voor koffie en thee. Van harte welkom!

Woensdag 29 maart van 19.30 tot 21.00 uur

coverkl