info

Op deze website vind u het programma van het Dominicanenklooster Zwolle.
Een programma met een duidelijke vorm en eigen gezicht, waarin de activiteiten zijn gerubriceerd:

cat

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u zich inschrijven voor een activiteit of cursus?
Inschrijving voor een activiteit of cursus bij voorkeur via het inschrijfformulier die bij de cursus op deze website staat.
Ook is het mogelijk te bellen of te mailen:
– (038) 425 44 12
programma@kloosterzwolle.nl

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over alle cursussen die in het Dominicanenklooster plaatsvinden. U kunt de brochure kosteloos ontvangen door een mail te sturen of te bellen.

Deelname en annulering
We behouden ons het recht voor om een programma te wijzigen of bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren. Na inschrijving voor de cursussen ontvangt u een bevestiging. Wilt u zeker zijn van een plaats bij een cursus of activiteit schrijft u zich dan tijdig in en wacht niet tot een week voor aanvang van de cursus. Mocht de cursus geannuleerd worden dan ontvangt u hierover uiterlijk een week van te voren bericht. Als u uw deelname een week voor aanvang annuleert brengen wij u administratieve kosten in rekening. Bij annulering op de dag van aanvang of bij onderbreking van het programma is het volledige bedrag verschuldigd.

Toelichting cursuskosten
Op deze website zijn de activiteiten en cursussen van het Thomashuis, de Dominicanenkerk en het jongerencentrum ’t Wasdom gebundeld tot  -kortweg- programma Dominicanenklooster Zwolle.
Het Dominicanenklooster organiseert de activiteiten en cursussen zonder winstoogmerk en hanteert een cursusbedrag van per € 12,50 dagdeel. Parochianen die deelnemen aan een cursus georganiseerd door de Dominicanenkerk betalen € 5,- per dagdeel. Ons uitgangspunt is dat de tarieven geen belemmering mogen vormen voor deelname. Wilt u contact met ons opnemen, als dit wel het geval is?

Rekeningnummer Thomashuis: NL14 INGB 0000 8286 33

Rekeningnummer Dominicanenkerk: NL06 INGB 000 10589 58